град/област: област Хасково
район: с.Скобелево
вид на имота: Къща
конструкция: Тухла
етаж: Няма зададен
етаж: 2
площ: 176 кв.м
цена: 14 000 EUR
строителство: Старо строителство
година на завършване: 1965
обявата е пусната на: 22:07, 01.05.2016
 
Допълнителни сведения
Къщата се намира в центъра на с. Скобелево, община Димитровград, на разстояние 60км от гр. Пловдив, 22км от Димитровград и 12км от гр. Първомай. Всеки ден има редовен железопътен транспорт до съответните градове, а също така се стига лесно и с кола. Селото е типично българско село с 500 жители, разположено е в близост до р. Марица и р. Каялийка. Районът е живописен, с красива природа, могат ежедневно да се правят разходки в гората и покрай бреговете на реките.

Към къщата има лятна кухня, която е приблизително 33кв.м., външна чешма, голям двор с градина (1,1 декара) и няколко селскостопански постройки.

Има електричество и вода, няма канализация. Къщата се намира в центъра на селото, близо до пощата, на неасфалтирана улица.
Покривът е здрав, няма течове, керемидите са на мястото си.

Стаи на 1 етаж: мазе, спалня, хол с кухня, голямо антре
Стаи на 2ри етаж: голям хол с библиотека, още една стая, 2 спални. Има и таван. Банята се намира в лятната кухня.

История:
През 1965г. дядо ми се жени за моята баба и решава, че им трябва по-голям дом. Така се захваща със строежа на къщата. Построява я за няколко месеца, като през това време се налага да нощуват в постройките, които се виждат на снимките. Двамата прекарват целия си живот в тази къща, занимавайки се със замеделие и животновъдство и отглеждат децата си, а в последствие и внуците си в този прекрасен дом. Тъй като за съжаление двамата вече не са сред живите, а ние нямаме възможност да поддържаме жилището и терена в полагащото му се добро състояние, решихме, че искаме те да отидат при добри хора, които ще се радват да се грижат за тях и да ги превърнат в свой уютен дом.

Ако искате да разберете повече за село Скобелево: https://www.facebook.com/Skobelevo.Haskovsko/videos/1666148676974311/
обявата е преглеждана: 578 пъти
1. ТЕЦ2. за ремонт
име: Valentina Hristova
домашен телефон: няма зададен
мобилен телефон: +359883433697
@mail адрес: valentina.hristova90@gmail.com
skype: няма зададен
icq: няма зададен
captcha