град/област: област Благоевград
район: гр.Банско
вид на имота: Едностаен
конструкция: Тухла
етаж: Няма зададен
етаж: Няма зададен
площ: 12000 кв.м
цена: 15 000 000 EUR
строителство: Старо строителство
година на завършване: 2007
обявата е пусната на: 16:41, 28.05.2010
 
Допълнителни сведения
Хотелският комплекс е един от предпочитаните 3-звездни хотели в Банско, също и със жилищна и ваканционна функция. Комплексът е отличен като ХОТЕЛ НА ГОДИНАТА В КАТЕГОРИЯ 3- ЗВЕЗДИ ЗА 2008-2009 ГОДИНА по време на проведено онлайн състезание сред водещите в Банско хотели . Разположен е в самото подножие на Пирин планина. Комплексът е с прекрасна панорамна гледка към планината, има атрактивен дизайн и предлага нещо съвсем различно от преобладаващия стил в курорта.
Сградата е ситуирана, като свободно застрояване, разделена на 5 секции, следващи формата и денивелацията на терена. Основният подход е от север, а от изток са организирани пешеходни алеи.В североизточната част на имота е предвиден автомобилният подход и открит паркинг. Сградата е с монолитна стоманобетонова конструкция, а покривът е смесен – дървен в първо мансардно ниво и стоманобетонов във второ. Фасадите са решени в стил съобразен с духа на Банско, архитектурното ни наследство и околната среда, като преобладаващите материали са дърво, каменна облицовка и мазилка. Комплексът е с пълна фасадна система „Баумит” и настилки от естествен мрамор в общите част. При довършителните работи са спазени всички европейски стандарти.
Комплексът е построен върху земя / УПИ/ с площ 8000 кв.м. и представлява четири етажна сграда с РАЗГЪНАТА ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ 12000 кв.м.. -секции A B C D E и разполага с 227 апартамента част от които обособени като хотел, а друга част като частни жилища. Всяко помещение е с оборудван кухненски кът, цялостно обзавеждане за баня, както и с модерни и практични мебели за всекидневната и спалнята. Със своето стратегическо разположение комплексът е леснодостъпен както до съоръженията и нощния живот в центъра на града, така и с непосредствена връзка към ски пистите. Разположен е на 400 м от началната станция на кабинковия ски лифт.Изработеният до съвършенство архитектурен проект на комплекса до най-малките детайли хотелът осигурява уникална гледка към планинските върхове и живописната природа на река Глазне.
Комплексът разполага с модерни архитектурни съоръжения, изградени с прецизна точност, осигуряващи спокойствие и пълна наслада за свободното време. Напълно оборудваният SPA център разполага с 2 сауни, парна баня, Турска баня, джакузи, 2 масажни стаи, козметичен салон, солариум, места за релаксация. На разположение на гостите на комплекса са също така: Обширен закрит плувен басейн; Витамин-бар; Фитнес зала; Разкошни общи помещения; Лични ски-гардероби; Елегантен ресторант и бар с изглед към Пирин планина; 2 Рецепции; Безжичен Интернет; Crystal Pub; 24 часа охранителна система оборудвана с външни и вътрешни камери; Подземни гаражи; Професионално терасирани градини; Перално помещение; Пълно менажиране на собствеността и прилежащите й съоръжения. Хотелът е перфектното място за почивка, разполага с уютни удобства и места за релаксиране. Гостите на комплекса могат да се насладят на рекреативен център и ресторант, Зала за забавления, детска стая, добре поддържани градини, външен и подземен гараж.
обявата е преглеждана: 4696 пъти
1. обзаведен2. отопление3. обезопасен
4. СОТ5. гараж
Име на агенцията: Belle Vue
Местоположение: Пловдив
Адрес: бул. 6ти септември 126
Телефон:  032243527
@mail адрес: bellevuebg@gmail.com
skype: няма зададен
icq: няма зададен
Интернет страница: няма зададен
Представител: Ангелина Кирилова
captcha