Условия:

    Сайтът immobilien-bg.net Ви предоставя възможност за публикация на обяви свързани с продажба, отдаване под наем, купуване или наеманe на недвижимо имущество.Възможност за публикация Ви се дава, след като се регистрирате в сайта, като попълните он-лайн форма с Вашите лични данни.Данните Ви трябва да са коректни и точни.След преминаването на съответните стъпки при регистрация, ще Ви бъде създаден акаунт, чрез който може да анонсирате Вашите обяви.Той трябва да се ползва от една и съща личност. Всякакви анонси, които не са свързани с горепосочените и споменати раздели, ще бъдат изтривани, като самите акаунти - деактивирани.

Забранява се:
  • Рекламирането на неактуални или недействителни обяви, или на такива с невярно съдържание.
  • Поставянето на хипервръзки(hyperlinks) към други сайтове, качването на снимки ,които са с рекламент характер.
  • Рекламирането на материали с порнографско съдържание или на такива, подтикващи към расова дискриминация.
    Сайтът immobilien-bg.net има право, но не се задължава да следи за публикация, които не отговарят на поставените от него условия.Също така си запазва правото да деактивира и изтрива обяви и акаунти, без преди това да известява собственика им.
    immobilien-bg.net e отворен сайт, в който всеки може безплатно да публикува обява и да чете и ползва такава, с търговска или нетърговска цел.Сайтът не носи отговорност за публикуваните обяви, и не се явява посредник при каквито и да било евентуални сделки.Препоръчваме Ви, да ползвате консултанти при сключването на договори.

С натискането на бутона "Потвърждавам", Вие се съгласявате
с условията на "immobilien-bg.net"


 Съгласявам се с условията на immobilien-bg.net