Условия

Сайтът immobilien-bg.net Ви дава възможност да публикувате обяви свързани с продажба, отдаване под наем, купуване или наемане на недвижимо имущество. Публикация можете да направите, след като предварително се регистрирате в сайта, като попълните он-лайн форма с Вашите лични данни. След преминаване през съответните стъпки при регистрация, Ви се създава акаунт, чрез който можете да влизате в системата и да използвате всички ресурси на сайта. Личните Ви данни трябва да са коректни, точни и пълни. Акаунт на потребител с невярно и грешно попълнена информация автоматично се премахва от администратора. Всякакви анонси, които не са свързани със споменатите раздели, ще бъдат изтривани, а самите акаунти – деактивирани.

Забранява се:

 • Рекламирането на неактуални или недействителни обяви, или на такива с невярно съдържание.
 • Поставянето на хипервръзки (hyperlinks) към други сайтове, нямащи връзка с обявените имоти, както и качването на снимки, които са с рекламен характер.
 • Рекламирането на материали с порнографско съдържание или на такива, подтикващи към дискриминация.
Сайтът immobilien-bg.net има право, но не се задължава да следи за публикации, които не отговарят на поставените от него условия. Също така си запазва правото да деактивира и изтрива обяви и акаунти, без преди това да известява собственика им.
      immobilien-bg.net e отворен сайт, в който всеки може безплатно да публикува обява и да чете и ползва такава, с търговска или нетърговска цел.Сайтът не носи отговорност за публикуваните обяви, и не се явява посредник при каквито и да било евентуални сделки.Препоръчваме Ви, да ползвате консултанти при сключването на договори.Информация

Сайтът immobilien-bg.net предлага на всеки регистриран потребител възможността да публикува до 15 обяви във всеки един от разделите “Продава”, “Отдава под наем”, “Купува” и “Наема”.В системата влизате с Вашето потребителско име и парола от бутона “Вход”. След това от меню “Навигация” избирате “Пусни обява” и в отворилата се страница посочвате вида на обявата. Във формуляра попълвате информацията за предлагания от Вас имот и натискате бутона “Публикувай”.

След публикация в раздел „Продава” и „Отдава под наем”, можете да прикачите осем (8) броя изображения (снимки) към всяка обява. Това става, след като сте публикували вече обявата и в прозореца, който я визуализира изберете опцията “Редактирай текущата”. Снимки можете да добавите и като изберете от меню “Навигация” опцията “Редактирай обява” и съответно раздела, в който е анонсирана обявата. Разрешени формати за качване (upload) на снимки са jpeg, png и gif. Препоръчително е изображенията да са с оптимален размер, като максималният размер е 4 MB.

Към момента валидността на публикуваните от Вас обяви е неограничена.

Сайтът предлага опциите:

 • “Моят Бележник” – в него имате възможност да записвате анонси, които са Ви допаднали и заинтригували. Така по-всяко време може да преразгледате и оцените отново предлагания или търсен от Вас имот.
 • “Апетитна обява” – чрез тази услуга можете да зададете критерии, на които да отговаря търсеният от Вас имот. При наличие на такъв имот, Вие ще бъдете известени за него, като получите линк към съответната обява на електронната си поща. По този начин няма да пропуснете най-новите и “апетитни” обява на нашия сайт. Ето защо въведените от Вас лични данни трябва да са актуални и точни.

Помощ

 • Как да публикувам нова обява?
  След като се регистрирате, изберете от меню “Навигация” опцията “Пусни обява”. Ще Ви бъде предоставена възможност да попълните формуляр, чрез който да публикувате Вашата обява в един от разделите “Продава”, “Отдава под наем”, “Купува” и “Наема”.
 • Как да добавя изображение (снимка) към обява?
  Изображения можете да добавяте към предварително подадена обява. След като попълните всички полета във формуляра за публикуване и натиснете бутона “Публикувай”, ще ви се изведе цялата информация за текущата обява. Под нея има два линка, единият от които е “Редактирай текущата обява”. След като натиснете върху него, ще бъдете пренасочени и ще имате възможност да редактирате или добавите информация, включително и изображения (снимки). Можете да прикачвате снимки и като изберете от меню
  • “Навигация” ->“Редактирай обява”

  и след това раздела, в който е публикувана обявата.
 • Как да мога да добавям обявите, които ме заинтригуваха, в "Моят Бележник"?
  Първо трябва да сте въвели вашето потребителско име и парола.След като сте направили това, Вие разглеждайки пълния профил на анонс, под менюто "Информация" се визуализира бутон "Добави в Бележник".Необходимо е да натиснете този бутон, и обявате ще бъде автоматично добавена във вашият бележник.
 • Как да добавя обявите, които ми допадат, в “Моят Бележник”?
  Първо трябва да сте влезли в системата с Вашето потребителско име и парола. За да добавите обява в “Моят бележник” е необходимо да отворите съответния анонс и да натиснете бутона “Добави в Бележник”. Обявата ще бъде автоматично добавена.
 • Как да използвам опцията “Апетитни обяви”?
  Отново за целта е нужно, да сте влезли във Вашият акаунт (профил), като въведете потребителско име и парола. След това избирате от меню “Навигация” опцията “Апетитни обяви”. След като натиснете бутона “Добави обява” ще се визуализира формуляр, в който трябва да въведете изискванията, на които искате да отговаря търсеният от Вас имот. След натискане на бутона “Запиши”, тези изисквания ще бъдат съхранени. В бъдеще, при публикуване на обява, отговаряща на Вашите критерии, ще бъдете известени, като получите линк към съответната обява на електронната си поща.

За всякакви въпроси и запитвания, забележки и препоръки може да ми ни пишете на e-mail адрес: emagi@data.bg